Tel.: 30-544-30-55Wi-fi - gyros debreceningyenes wi-fi az ételbárban

magyar english
Főoldal - étel házhozszállítás debrecen

Kövess minket a Facebookon!Facebook palacsinta debrecen

étel házhozszállítás debrecen

40 cm-es óriáspalacsinta Debrecenben! Rendeld meg online vagy gyere el hozzánk.

palacsinta debrecen nemes ellenfél fogadd el kihívásunk!

palacsinta debrecen ajándék őszilé

Édes és sós óriáspalacsinták Debrecenben

palacsinta debrecenA palacsinta minden ember számára ismerős étel, és a legtöbbjüknek igencsak megdobogtatja a szívét. Népszerűsége nem véletlen, hiszen többféle ízesítéssel is elkészíthető, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban megfelel az ízlésének. A világ országaiban főleg a francia változatával találkozhatunk /crepes/. Természetesen az alap palacsintatésztát is el lehet készíteni különböző módszerekkel, így igazán különleges és egyedi ételeket kaphatunk. Debreceni palacsintázónkban pontosan ezt nyújtjuk a vendégeinknek, hiszen az alap palacsintatészta összetételét a crepes adta, ezt módosítottuk a magyar ízlésvilág igényeivel.

 

Egy finom palacsinta Debrecen belvárosában

édes és sós finom palacsinta debrecenAlapvető célunk a házias ízek kialakítása, ennek érdekében csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk ételeink elkészítéséhez, erre kiemelt figyelmet fordítunk. 40 cm-es óriáspalacsintánk valódi tejből, tojásból és finom őrlésű lisztből készül. Palacsintázónkban látványkonyha működik, vendégeink az elejétől a végéig láthatják, hogyan készülnek a finomságok. Minden ételünket frissen készítjük a helyszínen, semmit sem sütünk meg előre. Így biztosítjuk, hogy a palacsinta Debrecen területén történő kiszállítás esetén is finom és friss maradjon.


Kínálatunkban sós és édes óriáspalacsinták egyaránt helyet kaptak különböző ízesítésekkel, a legfontosabb, hogy üres gyomorral érkezz !